Voor wie is de website bedoelt

De website kinkyads is een sex advertentie site voor 18 +. Om op kinkyads een advertentie te plaatsen moet je dan ook ouder zijn als 18 jaar. Als wij accounts zien die minder dan 18 jaar oud zijn worden die per direct verwijderd door ons.

Kinkyads.nl kan zijn diensten beperken of beeindigen, gehoste inhoud verwijderen en technische en wettelijke maatregelen treffen om gebruikers van Kinkyads.nl te weren indien wij van mening zijn dat zij problemen veroorzaken, Ongewenst gedrag zien op de website of niet handelen in overeenstemming met de letter of de geest van ons beleid of wet. Ten allen tijde zijn wij niet aansprakelijkheid voor ongeautoriseerd of onwettig gebruik van Kinkyads.nl door gebruikers.

Hoe worden advertenties gekeurd?

De advertentieveilingen inspecteren elke advertentie die binnenkomt. Advertenties worden gescand op de aanwezigheid van virus, beleidsovertredingen en content die is doorgelinkt naar partijen die niet binnen de richtlijnen vallen. Of andere ongewenst zaken zoals dieren misbruik of kinder misbruik. Dan verwijderen wij de advertentie per direct zonder te melden. Wij proberen de website zo goed mogelijk en netjes mogelijk te hanteren.


Melden van nepaccounts, oplichters en nepadvertenties


Voor het melden van problemen of beledigende inhoud verzoeken wij u gebruik te maken ons contactformulier en het advertentie nummer mee te sturen; zo kunnen wij er samen voor zorgen dat dit een betrouwbare site blijft.

Aansprakelijkheid


U gaat ermee akkoord dat u ons niet aansprakelijk kunt stellen voor advertenties , reacties of telefoonstjes die door andere gebruikers wordt geplaatst of gedaan. Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid, kwaliteit of rechtmatigheid van wat wordt aangeboden. Ook kunnen wij geen garantie geven omtrent de permanente of beveiligde toegang tot onze diensten. Daarom sluiten wij, voor zover wettelijk toegestaan, alle impliciete garanties en algemene voorwaarden uit. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies van geld, goodwill of reputatie, noch voor enig bijzondere, indirecte of gevolgschade voortkomend uit uw gebruik van Kinkyads.nl.